Wendall's Simply Home - It'S Wendall Time.

Hitta på något nytt

När man har ett jobb så kan det ändå vara kul att prova på något nytt. Det kan vara för att man känner att man inte kommer längre på det jobb som man är på. Eller så kan det vara för att man bara känner att man behöver en ny utmaning få göra något nytt. Och det kan ju verkligen vara kul att få testa något nytt och se om det är något som man skulle kunna tänka sig att jobba med.

Vad kan man tänka på?

Ja man kanske vill se vart det kan leda till, man kanske inte vill säga upp sig på en gång utan man kanske känner att man vill prova på medans man har sitt gamla jobb kvar. För att på så sätt kunna gå till baka till det om det skulle vara så att man skulle ångra sig eller något  liknande.
Ja det finns mycket som man kan tänka på. Man gör väl i att fråga andra som har gjort på samma sätt, kolla vad dom tyckte var viktigt och vad man bör tänka på. Då kan man nog få en hel del bra förslag på vad och hur man bör tänka.
Ja det är verkligen viktigt att man inte gör något för hastat utan att man tar sontid och kolla runt och ta ett bra beslut sen.
Har man till exempel alltid velat prova på att jobba med reklam så kan det ju vara bra att kolla med ett sådant företag innan och se om man kanske får prova på till exempel hos smarter marketing. På så sätt så kan man se om det är något som man skulle tycka vara roligt eller om det bara var något som man hade fått för sig.
Då gör man inget förhastat utan i lugn och ro tar ma nett bra beslut som man mår bra av.